11.11.2016 23:39 

Як проходить процес отримання документів у Львові?

Чи можна отримати довідку про несудимість у Львові?Отримати довідку можна в управлінні інформаційних технологій при УМВС. Для цього вам будуть необхідні такі документи як паспорт та ідентифікаційний код. Але як вам напевно відомо, щоб отримати будь-який документ, потрібно пройти через складний процес. Паперова тяганина забирає досить велику частку вашого дорогоцінного часу. Крім цієї проблеми, досить часто, ви може зустрітись з простою безвідповідальністю та неорганізованістю працівників, а саме то потрібної людини нема на робочому місці, то вона зайнята якимось своїми справами, то немає світла. Також, на превеликий жаль, зустрічається хамство та образи. Неприємним моментом є наявність великих черг, в яких не виключено можливо провести навіть цілий день.

Для чого необхідна довідка про не судимість?

Випадки, для яких вам буде необхідна довідка про не судимість, досить різноманітні. В будь якому випадку кожна людина рано чи пізно зустрічається з даною процедурою. В нашій країні видається 2 типи довідок– з печаткою «для довідок» і з гербовою печаткою. Найчастіше довідка про не судимість необхідна для виїзду за кордон. Саме в цьому випадку необхідна довідка з гербовою печаткою. Різні країни мають свої забаганки для підтвердження даного документа. Одним необхідно просто переклад довідки на мову країни завірений нотаріусом, інші вимагають проставлення апостиля. Апостиль – це такий штамп, який засвідчує всю інформацію, підписи і печатки на документі. З цього моменту ваша довідка дійсна у всіх країнах-учасниках Гаазької конвенції. Деякі країни вимагають консульської легалізації, яка є не зовсім легкою і займе багато вашого часу. Відповідно за легалізацію документа тим чи іншим шляхом, буде стягуватись плата . Так проставлення апостиля коштує від 51 до 85 грн., в залежності від того фізична чи юридична особа. Консульська легалізація змусить вас заплатити від 50 до 170 грн, інші ціни можете знайти на сайті jurklee.ua. Також потрібно обов'язково планувати час і знати що довідка з гербовою печаткою дійсна 90 днів, а легалізація документу займе від 5 до 20 діб.

Також довідка буде потрібна для:

- влаштування на роботу в деяких державних закладах;

- отримання дозволу на носіння зброї;

- усиновлення ;

- деякі банківські операції;

- оформлення виду на життя в інших країнах;

- отримання громадянства.

Де краще отримувати довідку?

Довідка про несудимість, УкраїнаПроцедура легалізації документа не зовсім проста тому, що займається цим Міністерство Закордонних Справ України, яке знаходиться в м. Києві. Як показує практика, отримання довідки про несудимість з легалізацією для виїзду за кордон в м. Києві, займає набагато менше часу ніж отримання її в м. Львові, для її замовлення достатньо перейти по лінку на сайт ЮрКлі.Пояснюється це близькістю розташування міністерств. Також не таємниця, що ці послуги значно дешевші в Києві, ніж в інших містах.

Як зберегти свій час та гроші?

Крім черг, втрачених нервів, зіпсованого настрою, ви втратите досить багато часу. Необхідно погодитись, що виконуючи ці операції, людина витратить і чимало коштів на переїзд до м. Києва. На сьогодні відпала необхідність займатись цим самому тому, що існує безліч компаній, які беруть на себе повністю всі процедури оформлення і подальшої легалізації довідки про несудимість.

 

Источник: https://jurklee.ua/

Игровое приложение «Гараж»: почувствуйте себя миллионером Спортивные ставки на Евро 2016 Підшипники корпусні UCP на лапах Официальный сайт казино Космолот Большой выбор качественных водяных фильтров разных типов
Лента авиановостей