Білоруські авіалінії відмовились літати до Криму

Білоруські авіалінії відмовились літати до Криму
Білоруська авіакомпанія Бєлавіа не виконуватиме рейси Мінськ-Сімферополь цього літа, про це повідомив у своєму twitter заступник гендиректора Бєлавіа Ігор Чергінець. Авіаперевізник вже закрив продаж квитків на цей маршрут.
За словами Чергінца, продаж велася дуже слабо. "В цей час зазвичай маємо набагато більше", - зазначив він.
Раніше Європейське і Північноатлантичне бюро Міжнародної організації цивільної авіації рекомендувало уникати польотів над Кримом через небезпечну ситуації, йдеться в листі організації державам Європи і міжнародним організаціям.
Небезпека пов'язана з тим, що Росія заявила про свій намір почати контролювати повітряний простір над півостровом з 9:00 по Києву 3 квітня. Це призведе до того, що над однією територією контроль здійснюватимуть різні диспетчерські центри - українські і російські.
Для транзитних польотів авіаперевізникам рекомендовано використовувати альтернативні маршрути. Для цього ІКАО попросило відповідні держави посприяти у зміні маршрутів.
Как подстричь ребенка в домашних условиях Услуга ремонта холодильного оборудования в Харькове Невероятные технологии древних цивилизаций Качественные юридические услуги для компаний и частных лиц Печать географических карт большого размера на заказ
Лента авиановостей