Boeing 777-200, використовують американське підводне обладнання, повідомив керівник Об'єднаного координаційного пошукового центру Енгус Х'юстон. Ехолокаційного модуль, здатний виявити "чорний ящик", знаходиться на борту корабля ВМС Австралії Ocean Shield." />

Пропавший боінг будуть шукати з американським підводним обладненням

Пропавший боінг будуть шукати з американським підводним обладненням
Об'єднані пошукові сили, які розшукують "чорний ящик" із зниклого малайзійського Boeing 777-200, використовують американське підводне обладнання, повідомив керівник Об'єднаного координаційного пошукового центру Енгус Х'юстон. Ехолокаційного модуль, здатний виявити "чорний ящик", знаходиться на борту корабля ВМС Австралії Ocean Shield.
За словами Х'юстона, модуль вже використовувався для пошуку записуючих пристроїв із зниклого літака. Операція по виявленню "чорного ящика" проводитиметься на ділянці протяжністю 240 км.
Лайнер, що нажить "малайзійським авіалініям" виконував рейс за маршрутом Куала-Лумпур - Пекін. На його борту знаходилися 227 пасажирів і 12 членів екіпажу . Зв'язок з літаком перервався в ніч на 8 березня приблизно через дві години після вильоту зі столиці Малайзії. На початку минулого тижня авіакомпанія розповсюдила заяву, в якій оголосила про загибель усіх, хто був на борту літака.
Расческа Janeke в Украине. Покупка в интернет-магазине Sisters Мотивация и ее роль в успешности современного человека Онлайн Fresh Casino Выбираем зонтик: какой механизм выбрать Как новичку в игральные автоматы играть онлайн бесплатно
Лента авиановостей