Ryanair встановила рекорд з перевезення пасажирів

Ryanair встановила рекорд з перевезення пасажирів
Ірландська авіакомпанія Ryanair встановила новий рекорд за пасажиропотоком , перевізши за фінансовий рік, що завершився в березні , 81,7 мільйона пасажирів , повідомляє The Wall Street Journal . В основному зростання було забезпечено за рахунок попередніх замовлень. За останні 12 місяців завантаження літаків авіакомпанії зросла з 79 до 83 відсотків.
При цьому безпосередньо в березні обсяг перевезень скоротився на 4 відсотки до 5 мільйонів у порівнянні з тим же місяцем попереднього року. Це пов'язано з тим , що в поточному році Великдень у Європі відзначається пізніше , і, відповідно , туристична активність дещо нижча.
В останні місяці компанія додала декілька нових рейсів , в основному з дублінського і лондонського аеропортів.
Ryanair є найбільшим бюджетним перевізником в Європі. Компанія оперує флотом в 279 літаків і здійснює пасажирські перевезення по 179 напрямками. Її виторг в 2012 році склала трохи більше 4,3 мільярда євро.
Перевізник планував в 2014 році відкрити польоти в Росію за маршрутами Дублін -Москва і Дублін -Петербург . Однак намічене на 1 квітня відкриття напрямків не відбулося . Початок рейсів на лінії було відкладено на невизначений термін.
Чем проще бизнес для начинающих Развитие Телеграмм канала выгодно и быстро Организация похорон с Мир Иной Купить компоненты компьютерных сетей Виртуальный клуб: удача улыбается смельчакам
Лента авиановостей