Рудий кіт з Владивостока, розорив рибний магазин на тисячу доларів

Рудий кіт з Владивостока, розорив рибний магазин на тисячу доларів

Кіт проліз до охолоджувальної вітрини,щоб поласувати морепродуктами.

Працівники аеропорту побачили кота та зняли його на відео. Вся продукція була вилучена та опечатана, а вхолодильнику провели дезінфекцію і санітарну обробку. Після події кіт не повертався до магазину, що викликало занепокоєння у жителів Владивостока.

Комуністична партія Росії, дізнавшись про кота, прийняла його до своїх лав, назвавши кота вусатим більшовиком. Прізвисько йому дали Василь - на честь командира Червоної армії Василя Чапаєва.

Секретар ЦК партії Сергій Малинкович повідомив: "Рудий і вусатий більшовик на чотирьох лапах вирішив завдати удару, зірвати плани буржуазії. Довгі роки він, блукаючи аеропортом, бачив, як скромно харчуються службовці павільйонів, прибиральники. А тут - лососина, раки, імперіалістичні креветки".

Користувачі соціальних мереж теж вирішили дати котові прізвисько: Санкцій, Долар, Чубайс, Баксик та Ефективний менеджер.

Здібності кота зацікавили театр Куклачова. Йому пропонують виконувати роль кота-злодюги, і заплатити за нього 60 тисяч рублів.

Азартные игры в сети интернет на настоящие деньги Банки Казахстана и предлагаемые услуги Глобализация и эволюция игровых автоматов Размещение рекламы в аэропорту Борисполя Тренировочное оборудование для армрестлинга
Лента авиановостей