Сергій Ківалов повідомив, що непричетний до затримки авіарейсів у «Борисполі»

Сергій Ківалов повідомив, що непричетний до затримки авіарейсів у «Борисполі»

Народний депутат Сергій Ківалов повідомляє, що не причетний до затримки авіарейсів у «Борисполі». Про це депутат написав на своїй сторінці в соціальній мережі.

Сергій Ківалов написав: «Прочитав щойно на сайті, що належить одному з політичних лідерів, що в Борисполі через мене нібито затримали літак ... Я приїхав в аеропорт за півтори години до рейсу, знаходився весь цей час в зоні офіційних делегацій. Мене там бачили дві людини - Олександр Грановський і Арсен Аваков. Останній відлетів раніше, до Харкова.

Коли оголосили затримку рейсу у зв'язку з погодними умовами, я і сам був здивований, адже в Києві була відмінна погода. Я дзвонив до Одеси, питав у представника авіакомпанії МАУ в чому справа. Відповідь була однаковий: погодні умови».

Як відомо, рейс Київ-Одеса PS-57, який мав вилетіти о 10:00, був перенесений на 30 хвилин у зв'язку з погодними умовами в Одесі.

Виртуальные аппараты на рубли Мир фантастики и магии: Tales of Krakow Игровые автоматы в реальном времени и режиме онлайн Профессиональное лечение геморроя Казино Космолот официальный сайт
Лента авиановостей