У справі про збитий «Боїнг-777» шукатимуть слід російської техніки

У справі про збитий «Боїнг-777» шукатимуть слід російської техніки

Це повідомив прокурор Нідерландів Фред Вестербеке.

У справі про причини аварії малайзійського авіалайнера рейсу MH17 буде проведено детальне розслідування можливості застосування ракетної установки БУК, що належить до зенітно-ракетних комплексів російського виробництва.

Вестербеке повідомляє, що слідство має виключити можливість застосування іншого виду зброї.

На його думку розслідування, яке є необхідним для отримання ясності в цій справі, є складним та потребує багато часу. Відомо, що розслідування триватиме цілий наступний рік.

Прокурор Нідерландів повідомив: "Ми не можемо зупинятись на тому, що є ймовірним або в якому напрямку є найбільше доказів. Беззастережні докази повинні виключати кожну реальну альтернативу, кожну можливість того, що в основі катастрофи була інша причина".

Голандський слідчий заявив: "Остаточною метою для нас є те, щоб судом на відкритому засіданні було встановлено - не може бути ніякого сумніву в тому, що підозрюваний або підозрювані, які постануть перед судом, є винними у авіакатастрофі".

З липня 2014 р. слідчі проводили детальне розслідування відльоту рейсу МН 17 з аеропорту в Амстердамі і дослідили все детально.

Експерти дослідили цифрові та телекомунікаційні перехоплення телефонних розмов, у тому числі тих, що були оприлюднені українською стороною.

Ремонт мобильных телефонов качественно и быстро Мультикоптер приспособили для дронсёрфинга Откройте для себя мир азартных игр в Pin Up Azerbaycan Как самостоятельно изготовить коптильню Казино Император — значительный ассортимент развлечений
Лента авиановостей