Літак Київ-Тбілісі сів у Єревані, викликавши паніку азербайджанських пасажирів

Літак Київ-Тбілісі сів у Єревані, викликавши паніку азербайджанських пасажирів

Літак з 25-ю азербайджанцями, що летів з Києва до Тбілісі, був змушений здійснити посадку в єреванському аеропорту, що викликало протести і паніку азербайджанських пасажирів.

Член Всеукраїнської організації азербайджанської молоді Сафаралі Бабаєв заявив, що, дізнавшись про те, що літак полетить до Єревану, пасажири почали протестувати, і запропонували летіти в Гянджу. «Ми сказали, що Вірменія є ворожою країною і нам ні в якому разі не можна сідати в Єревані». Тим не менш, пілот здійснив посадку в Єревані.

Нічого страшного з азербайджанцями біля цього не сталося. Український пілот запропонував їм вийти з літака, заявивши, що їх безпека забезпечується міжнародними конвенціями, але вони продовжили сидіти в літаку. Після цього співробітники служби безпеки, за формулюванням Бабаєва, «змусили» їх вийти з літака. Їм було запропоновано пройти паспортний контроль і відправитися в Тбілісі на автобусі.

Чего вы могли не знать о дизельном топливе? Профилированные металлические листы Перспективы ИКС казино Избавляемся от перхоти Elslots как особое предложение для игроков
Лента авиановостей