Аеропорт Франкфурта виявився небезпечним

Аеропорт Франкфурта виявився небезпечним

В результаті розслідування Єврокомісії було встановлено, що забезпечення безпеки в аеропорту Франкфурта не відповідає необхідним стандартам. Інспекторам ЄС, який видавав себе за пасажирів, кілька разів вдалося пронести в аеропорт заборонені предмети, в тому числі зброю, повідомляє The Daily Telegraph з посиланням на доповідь за результатами інспекції.

На думку інспекторів, помилки персоналу безпеки аеропорту викликані його слабкою підготовкою: охорона аеропорту виявилася не в змозі розпізнавати небезпечні предмети під час сканування багажу. Як вдалося з'ясувати, аеропорт Франкфурта користується послугами приватної охоронної фірми, і інспектори вважають, що це також може бути однією з причин проблеми.

Згідно з доповіддю ЄС, статус аеропорту Франкфурта може бути змінений на аеропорт країни, що не входить в шенгенську зону, якщо Єврокомісія не отримає підтвердження, що аеропорт достатні заходи для забезпечення безпеки пасажирів. Якщо статус буде змінено, пасажирів, що прилітають з Франкфурта, будуть двічі перевіряти після прибуття в будь-яку іншу країну ЄС.

«Ми сприйняли це серйозно. Всі 2,5 тис. Працівників зараз проходять перепідготовку, щоб не допустити в майбутньому ситуації, коли підозрілі предмети проходять непоміченими через систему безпеки », - повідомив представник керуючої компанії аеропорту Крістофер Холшер.

Входные и межкомнатные двери в Алматы с установкой Новый трендовый финансовый продукт Прегнил: как применять? Як проходить процес отримання документів у Львові? Обзорная экскурсия по Минску на автобусе
Лента авиановостей