В день авіакатастрофи під Донецьком літак Волошина був на ремонті - СБУ

В день авіакатастрофи під Донецьком літак Волошина був на ремонті - СБУ

Служба безпеки України заявила, що в день авіакатастрофи Boeing 777 під Донецьком льотчик Волошин не здійснював вильотів, передає РІА Новини.

Радник голови СБУ Маркіян Лубкієвскій заявив, що департаментом внутрішньої розвідки і безпеки України було проведено розслідування, в ході якого було встановлено, що «17 липня 2014 авіація України відповідно до плану проведення АТО не застосовувалася. Дані щодо відсутності українських бойових літаків в районі катастрофи пасажирського літака підтверджуються матеріалами об'єктивного контролю системи збору і обробки радіолокаційної інформації. Капітан Волошин польоти не здійснював ». Більш того, Лубкіевскій заявив, що літак Волошина взагалі перебував у момент трагедії на ремонті.

Службовець однієї з українських авіабаз розповів журналістам «Комсомольської правди», що малайзійський Boeing був збитий ракетою «повітря-повітря» і випустив її саме український Су-25.Слідчий комітет РФ перевірив його свідчення на поліграфі, після чого офіційний представник відомства Володимир Маркін заявив, що СК отримав докази причетності військового літака України до краху малайзійського Boeing.

Boeing 777, що летів з Амстердама в Куала-Лумпур, розбився 17 липня під Донецьком на сході України. На борту літака знаходилися 298 осіб. Всі вони загинули.

Купить расческу Janeke в Украине Какими качествами обладает препарат Пантогам? В России заговорили о собственной криптовалюте Правильно созданный проект вентиляционной системы как залог чистого и свежего воздуха Виды и особенности труб из нержавеющей стали
Лента авиановостей