Літак з Баку першим приземлиться в Новому році в Кольцово

Літак з Баку першим приземлиться в Новому році в Кольцово

А перший виліт буде в Нячанг.

Єкатеринбурзький аеропорт Кольцово підготувався до роботи в новорічні свята. З 28 грудня 2014 року по 11 січня 2015 він прийме понад 100 тисяч пасажирів. За цей період заплановано обслуговування 714 рейсів: 465 російських і 249 зарубіжних.

Найбільша кількість міжнародних вильотів буде виконано в країни Європи, Південно-Східної Азії, СНД, а також в Єгипет і ОАЕ. У зв'язку з новорічними святами авіакомпанії планують здійснити додаткові рейси по найбільш популярних європейських напрямках: в Барселону, Верону, Мюнхен, Будапешт і Рим.

Як повідомили "Уралінформбюро" в прес-службі аеропорту, на робочих місцях Новий рік зустріне більше 280 співробітників Кольцово. Останній виліт 2014 буде здійснено 31 грудня в Іжевськ о 21.45, приліт - о 22.05 з Москви. Першими в новому році в Єкатеринбург прилетять пасажири з Баку в 00.30, а перший виліт буде в Нячанг (1 січня о 4.45).

Для стабільної роботи у святковий період у резерві Кольцово знаходиться 96 тонн рідкого протиожеледного хімічного реагенту. Також підтримується стратегічний оперативний запас хімречовин для обробки повітряних суден: 120 тонн рідини для видалення зледеніння і короткочасної захисту, 120 тонн концентрату і 40 тонн реагенту для запобігання зледеніння.
Крім того, оновлено парк спецтехніки аеропорту: до роботи приступили два нових деайсера, гусеничний бульдозер, додаткові тягачі багажних візків і самохідний пасажирський трап.

Новые направления туризма для Крыма и Краснодарского края Что дает виртуальная игра: внимательность, уверенность, деньги! Испытать силы и везение приглашает онлайн казино Слотокинг Какими качествами обладает препарат Пантогам? Качественное обслуживание и радушная атмосфера в лучшем отеле Одессы
Лента авиановостей