Аеропорт "Курумоч" отримав дозвіл на введення в експлуатацію нового пасажирського терміналу та вантажного комплексу

Аеропорт

Федеральне агентство повітряного транспорту видало ВАТ «Міжнародний аеропорт Курумоч» (входить в холдинг «Аеропорти Регіонів») дозвіл на введення в експлуатацію об'єктів нового пасажирського терміналу та вантажного комплексу самарського аеропорту. Про це повідомляє прес-служба аеропорту.

"Даний проект реалізований у взаємодії Міністерства транспорту РФ, Уряду Самарської області, ГК« Ренова »(ЗАТ« УК Аеропорти Регіонів ») і є наочним прикладом ефективного приватно-державного партнерства. Сумарний обсяг приватних інвестицій на реалізацію проекту склав більше 6 млрд рублів", - розповіли в аеропорту.

Будівництво нового аеровокзалу почалося в липні 2013 року. Площа пасажирського терміналу - 42 тис. Кв. метрів, пропускна здатність 3,5 мільйона пасажирів на рік. В рамках реалізації проекту були побудовані десятки об'єктів супутньої інфраструктури, включаючи всі необхідні об'єкти інженерних комунікацій, під'їзні шляхи, паркінги для автотранспорту, новий вантажний комплекс.

Федеральним агентством повітряного транспорту видано «Дозвіл на введення в експлуатацію нового пасажирського терміналу з об'єктами супутньої інфраструктури» та «Дозвіл на введення в експлуатацію нового вантажного комплексу з вбудованими адміністративно-побутовими приміщеннями».

"Новий аеровокзал Міжнародного аеропорту« Курумоч »- перший успішно реалізований проект в рамках підготовки об'єктів транспортної інфраструктури до проведення Чемпіонату Світу з футболу в 2018 році", - зазначили в прес-службі.

Огромный выбор качественной и современной обуви Портал для любителей качественного и комфортного путешествия Великое множество качественных осветительных приборов Все самые передовые интернет-игры Ищете недорогой планшет? Нравится Lenovo? Вы всегда сможете купить планшет Lenovo в Киеве у нас на сайте
Лента авиановостей