Аеропорт "Кольцово" в період новорічних свят прийме понад 100 тисяч пасажирів

Аеропорт

Міжнародний аеропорт "Кольцово" (входить в КК «Аеропорти Регіонів») в період новорічних свят, з 28 грудня 2014 по 11 січня 2015, прийме понад 100 тисяч пасажирів. Такі прогнози фахівців аеропорту, повідомляє прес-служба "Кольцово".

"У зазначений період заплановано обслуговування 714 рейсів, включаючи 465 - по Росії, 249 - за кордон. Найбільша кількість міжнародних вильотів буде виконано в країни Європи, Південно-Східної Азії, СНД, а також в Єгипет і ОАЕ. У зв'язку з новорічними святами авіакомпанії планують здійснити додаткові рейси по найбільш популярних європейських напрямках: в Барселону, Верону, Мюнхен, Будапешт і Рим ", - заявили в аеропорту.

На робочих місцях Новий рік зустріне понад 280 співробітників "Кольцово". Останній виліт 2014 буде здійснено 31 грудня в Іжевськ о 21.45, приліт - о 22.05 з Москви. Першими в новому році прилетять до уральський порт пасажири з Баку в 00.30, а вилетять з "Кольцово" 1 січня 2015 в 04.45 пасажири в Нячанг.

"В" Кольцово "вживаються заходи для дотримання службами аеропорту регулярності і безпеки виконання авіарейсів у дні новорічних канікул. Так, для стабільної роботи Кольцово в резерві знаходиться 96 тонн рідкого протиожеледного хімічного реагенту. Також в аеропорту "Кольцово" підтримується стратегічний оперативний запас хімречовин для обробки повітряних суден: 120 тонн рідини для видалення зледеніння і короткочасної захисту, 120 тонн концентрату і 40 тонн реагенту для запобігання зледеніння. Такої кількості коштів буде достатньо для забезпечення безперебійної роботи "Кольцово" в прогнозованих погодних умовах. Крім того, оновився парк спецтехніки аеропорту: до роботи приступили два нових деайсера, гусеничний бульдозер, додаткові тягачі багажних візків і самохідний пассажирский трап", - отметили в пресс-службе аэропорта.

Вся спортивная жизнь Казахстана в одном издании Великое множество качественных осветительных приборов Регистрация оффшора в Канаде Откройте для себя мир азартных игр в Pin Up Azerbaycan Большая коллекция игр и вариантов спортивных ставок
Лента авиановостей