«Авіакор» передав Міністерству оборони РФ другий літак Ан-140-100

«Авіакор» передав Міністерству оборони РФ другий літак Ан-140-100

У четвер, 25 грудня, в рамках держзамовлення Міністерства оборони РФ ВАТ «Авіакор - авіаційний завод» пред'явив черговий літак АН 140-100, який буде експлуатуватися авіацією Військово-морського флоту Росії, повідомила прес-служба підприємства.

Це вже другий літак за місяць, переданий «Авікором» в рамках контракту з Міноборони.

Нагадаємо, 2 грудня завод передав військовим Ан-140-100, для експлуатації у Військово-повітряних силах РФ.

В даний час на самарському авіаційному заводі «Авіакор» проходять капітальний ремонт і технічне обслуговування літаки Ту-154 і Ан-140, які експлуатуються також в інтересах Міністерства оборони РФ.

ВАТ «Авіакор - авіаційний завод» - велике російське авіабудівне підприємство. Основна сфера діяльності заводу - будівництво, ремонт, обслуговування та постачання запчастин для пасажирських літаків Ту-154М і Ан-140. Входить до холдингу «Російські машини», що об'єднує машинобудівні активи групи «Базовий елемент». Корпорація «Російські машини» - великий російський диверсифікований холдинг, що входить до групи «Базовий Елемент» і об'єднує індустріальні та інжинірингові активи в таких галузях, як автомобілебудування, виробництво автокомпонентів, залізничне машинобудування, літакобудування,сільськогосподарської та дорожньо-будівельної техніки. «Базовий Елемент» - одна з найбільших промислових груп в Росії. Групу «Базовий Елемент» формують компанії, які контролюються або входять у сферу бізнес-інтересів Олега Дерипаска.

Мир азарта в сети: без ограничений Как найти хорошего мужа Описание слота Book Of Ra Игровые автоматы – лучшее времяпрепровождение Последствия отказа выплачивать кредит наличными в Украине
Лента авиановостей