У Баку доставлений другий літак Boeing Dreamliner

У Баку доставлений другий літак Boeing Dreamliner

Про це повідомив глава прес-служби ЗАТ «Азербайджанські авіалінії» (AZAL) Магеррам Сафарли.

787 - це сімейство високотехнологічних і надефективних повітряних суден з новими характеристиками, які дозволяють пасажирам отримати приємні враження від польоту.

"На додаток до можливості використання лайнера середньої розмірності на далекомагістральних маршрутах, 787 забезпечить AZAL неперевершені показники паливної ефективності та екологічності за рахунок зниження витрати палива і шкідливих викидів на 20% порівняно з літаками, які модель 787 покликана замінити ", - зазначають у компанії Boeing.

Раніше повідомлялося, що інструктаж персоналу AZAL з експлуатації нового Boeing B-787-8 буде завершений протягом найближчих 2 місяців, після чого літак почне надання послуг пасажирам.

На початковому етапі лайнер буде задіяний в польотах AZAL з Баку в Пекін, Лондон та інші міста Європи. У літній сезон 2015 літак буде використовуватися для виконання рейсів за маршрутом Баку-Нью-Йорк і на інших рейсах.

«До початку виконання рейсів за океан, будуть проведені тренінги та підготовчі операції на базі додаткових вимог Федеральної авіаційної адміністрації США», - відзначили в AZAL.

AZAL, що базується в Міжнародному аеропорту Гейдар Алієв в Баку, є національним перевізником Азербайджану. На сьогодні авіакомпанія здійснює польоти в більш ніж 20 напрямків по всьому світу, в тому числі в США, Китай, регіони СНД, Близького Сходу та Європи.

Флот авіакомпанії складається з літаків Boeing 757-200, Boeing 767-300, Airbus 319, Airbus A320, Airbus A340-500, Embraer ERJ 170-100LR і Embraer ERJ 190-100.

У 2015-2016 рр. Азербайджанська вантажна авіакомпанія Silk Way Cargo - дочірня структура Silk Way Airlines планує придбати 3 лайнера Boeing 747-8.

Что необходимо знать о приветственных бонусах от ПМ? Аренда яхты в Сочи по самым выгодным ценам Увлекательные развлечения, не выходя из дома Пластиковые окна ПВХ от компании Element Москитные сетки - отличный вариант избавления от назойливых насекомых
Лента авиановостей