Запорізька влада подасть до суду на Державіаслужбу через закриття аеропорту

Запорізька влада подасть до суду на Державіаслужбу через закриття аеропорту

Влада Запоріжжя готує позов проти Державіаслужби,зо на 10 днів закрила Запорізький аеропорт. Мер міста заявив, що через простій підприємство несе збитки в розмірі пів мільйона.

Мер нагадав, що в цьому році за рахунок місцевого бюджету для аеропорту було закуплено велику кількість нового устаткування. За його словами, якщо аеропорт не закривали б то він працював би без збитків.

Мер повідомив: «Після усних пояснень про те, що рішення було ухвалене за вказівкою Міністерства оборони, ми зробили відповідний запит в оборонне відомство. Однак отримали офіційну відповідь від командувача Військово-повітряних сил ЗСУ про те, що ніяких заборон Міністерство оборони не видавало. Ми так розуміємо, що закриття аеропорту можна розцінювати, як самодіяльність Державіаслужби. Ми готуємо позов до Державіаслужбі і будемо в судовому порядку вимагати від неї відшкодування збитків».

Играть в казино Пин Ап – лучший выбор! Учимся готовить вместе! Бизнес-план школы кулинарии Тюнинг под ключ: как изменить внешний вид автомобиля с помощью стильных автозапчастей Помощь брокера в таможенном оформлении грузов Удивите близких необычным сюрпризом с фотобудкой
Лента авиановостей