Пакистан хоче закупити у росії транспортники Мі-26

Пакистан хоче закупити у росії транспортники Мі-26

Уряд Пакистану зацікавилося можливістю покупки важких транспортних вертольотів Мі-26, повідомляє ІТАР-ТАСС . Мова йде про постачання десяти машин такого типу. Почалися переговори про постачання вертолітної техніки, поки невідомо. Не уточнюються і можливі терміни підписання угоди.

В даний час на озброєнні Пакистану немає жодного вертольота типу Мі-26. Як уточнює агентство, з 1996-го по 2010 рік Росія поставила Ісламабаду близько 70 багатоцільових вертольотів Мі-8/17/171. За даними Flightglobal MiliCAS, в даний час шість таких вертольотів виконують польоти в складі ВПС Пакистану і ще 46 одиниць - у складі армійської авіації країни.

Раніше влада Пакистану заявляли про намір значно розширити військово-технічну співпрацю з Росією. Тим часом, в даний час найбільшими постачальниками озброєнь і військової техніки Ісламабаду є США та Китай.

Качественная спортивная обувь от лучших производителей Устранение монополии на калийные удобрения в России Азартные устройства: заработай миллион Масло для дерева лучше, чем лак или другое средство защиты деревянной поверхности Самые безумные диеты
Лента авиановостей