Аеропорт Жуляни економити на опаленні

Аеропорт Жуляни економити на опаленні

Аеропорт Жуляни має намір скорочувати витрати на опалення на тлі зменшення пасажиропотоку та зростання курсу валюти.

"Зараз безліч коштів йде на опалення будівель і споруд у зимовий період. Для їхнього обігріву ми використовуємо газ. У поточному році ми будемо ставити твердопаливні установки, які дозволять на 50% знизити споживання газу", - повідомив в інтерв'ю Центру транспортних стратегій гендиректор компанії- оператора аеропорту Майстер Авіа Олексій Яковець.

За його словами, підприємство почне спалювати некондиційні залишки нафтопродуктів - масло після відпрацювання, технічний гас, а також деревину і вугілля.

Яковець оцінює можливе падіння пасажиропотоку аеропорту Жуляни на 30% в 2014 році.

"За нашими розрахунками, пасажиропотік повинен був збільшитися десь на 15%. Але факт першого кварталу і прогнози на третій і четвертий дають нам інформацію, що ми вийдемо цього року десь на показник в 1,2-1,3 млн . осіб. Це на 40-45% більше 2012 року і на 30% менше, ніж у 2013-му", - зазначив гендиректор Майстер Авіа.

Какие бывают печи Гарячі тури від компанії Travel-Shop Современные полезные советы и помощь домашним умельцам Идеальные развлечения, не выходя из дома Профессиональная разработка сайта для транспортной компании
Лента авиановостей