Росія поставить Індії та В'єтнаму десять винищувачів

Росія поставить Індії та В'єтнаму десять винищувачів

Підприємства Об'єднаної авіабудівної корпорації до кінця 2014 року передадуть Індії та В'єтнаму десять винищувачів, пише газета «Коммерсант» . Крім того, раніше планувалася поставка декількох бойових літаків Су-30К Анголі, проте через необхідність проведення серйозних ремонту і модернізації машин їх передачу замовнику відклали на 2015 рік.

За словами джерела газети, близького до «Рособоронекспорту», ​​до кінця поточного року ВПС В'єтнаму повинні отримати чотири винищувачі Су-30МК2, зібраних Комсомольським-на-Амурі авіаційним заводом, індійські військові - шість палубних винищувачів МіГ-29К/КУБ. Як очікується, в'єтнамським ВВС поставлять по два бойові літаки в листопаді та грудні поточного року, а індійським - по одному винищувачу в серпні і вересні і по два - у жовтні та листопаді.

Росія поставить  Індії та В'єтнаму десять винищувачів

Передача Ханою винищувачів Су-30МК2 буде здійснена за контрактом, укладеним в серпні 2013 року. Сума цієї угоди становить близько 600 мільйонів доларів. У загальній складності, за контрактом ВПС В'єтнаму повинні отримати 12 російських бойових літаків. Поставка ж винищувачів Індії буде здійснена за угодою, підписаною в березні 2010 року. Ним передбачена передача 29 МіГ-29К/КУБ.

Росія поставить  Індії та В'єтнаму десять винищувачів
Выбор пластиковых или деревянных оконных рам и их установка Недорогие пассажирские перевозки в комфортабельных машинах Где купить авиабилеты максимально дешево Качественные опорные амортизаторы украинского производства по выгодным ценам Игровые автоматы на тему космических приключений
Лента авиановостей