Їжу з літака можна буде замовити до дому

Їжу з літака можна буде замовити до дому

З'їсти бутерброд з меню літака - тепер можна і вдома. Справжню авіаційну їжу, вироблену на фабриках бортового харчування доньки Lufthansa, тепер доправляють додому жителям Німеччини.

Поки замовлення авіа їжі можливе лише в Кельні та Дюссельдорфі. Меню проекту, який отримав назву Air Food One, оновлюється раз на тиждень і доступно у двох варіантах: звичайне за 9,99 євро і вегетаріанське за 8,99 євро.

Харчування схоже на те, яке подається на далекомагістральних рейсах авіакомпанії Lufthansa. Їжа доставляється раз на тиждень по середах кур'єрами DHL. Оплата можлива тільки картами в процесі замовлення бортового харчування на сайті allyouneed.com, який належить Deutsche Post і вже займається доставкою продуктів харчування з супермаркетів до осель.

Что мы знаем про Counter-Strike? Особые гарантии, которые получает клиент заказывая китайский чай в нашем магазине чая Ремонт турбин легковых и грузовых авто Отечественные стабилизаторы напряжения компенсационного типа для дома Игра в казино: бесплатно и на реальные ставки
Лента авиановостей