Українці мають змогу добре зекономити на авіаквитках

Українці мають змогу добре зекономити на авіаквитках

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» вводить спеціальний smart-тариф, таким чином, надаючи пасажирам можливість придбати квитки з 50% -й знижкою за умови покупки не менше ніж за 150 днів до вильоту.

Так, плануючи подорож заздалегідь і прибрати квиток на власні рейси МАУ на сайті авіакомпанії www.flyuia.com або в партнерських агентствах не менше ніж за 150 днів до вильоту, пасажир отримує 50% знижку на переліт. Пропозиція діє при купівлі квитка на території України до 1-го жовтня 2014 року.

Smart-тариф застосовується при купівлі квитків на рейси з Києва в Амстердам, Брюссель, Берлін, Франкфурт, Мюнхен, Лондон, Мілан, Рим, Барселону, Мадрид, Цюрих, Женеву, Стокгольм, Гельсінкі, Прагу, Афіни, Ларнаки, Варшаву, Москву, Санкт-Петербург і Калінінград.

«На даний момент пропозиція від МАУ діє до кінця вересня, - зазначив виконавчий віце-президент МАУ з комерції Сергій Фоменко. - За цей час ми зможемо оцінити глибину бронювання в рамках пропозиції, а також затребуваність тих чи інших напрямків у наших пасажирів. Надалі ми плануємо запропонувати smart-тарифи на постійній основі, що дозволить пасажирам значно заощадити на перельоті з МАУ за умови завчасного бронювання квитків ».

Чем заняться на дальних перелётах Качественные детали для авто и услуги СТО Игровой автомат Fruit Cocktail - достойное предложение от компании Igrosoft Как играть в автоматы и быстро выводить средства? Игровой мир для любителей азарта
Лента авиановостей