МАУ домоглася позбавлення міжнародних напрямків Atlasjet Україна

МАУ домоглася позбавлення міжнародних напрямків Atlasjet Україна

Окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов Міжнародних авіаліній України до Мінінфраструктури та скасував надання авіакомпанії Atlasjet Україна прав на виконання польотів за всіма міжнародними маршрутами.

Як повідомив юрист Atlasjet Україна Андрій Гук, рішення суд прийняв вчора. Він скасував всі пункти протоколу комісії з формування і реалізації держполітики з експлуатації повітряних ліній, які стосувалися доньки турецького авіаперевізника.

3 липня комісія незначно обмежила число рейсів МАУ за маршрутами Київ-Стамбул (з 16 до 14 рейсів на тиждень) і Одеса-Тель-Авів (з 7 до 5 на тиждень) і передала невикористовувані останньої частоти Atlasjet Україна.

Однак Державіаслужба відмовилася оформляти документи на видані маршрути, а МАУ подала позов на Мінінфраструктури з вимогою скасувати всі пункти протоколу комісії, якими Atlasjet Україна виділялися не тільки права на спірні лінії, але і на інші 12 маршрутів.

За словами Гука, судове рішення не вступило в законну силу, і Atlasjet Україна має намір подати апеляцію. Авіаперевізник раніше анонсував відкриття рейсів у вересні, проте не зміг цього зробити через відсутність документів на міжнародні маршрути. Зараз у Atlasjet Україна оформлені права лише на внутрішні рейси.

Интернет-магазин детских игрушек MYPLAY – радость доставить просто О чем нужно знать перед тем, как отправиться заграницу Максимально точная документация на каждое изделие Финал Лиги Чемпионов: особенности победы Космолот казино-онлайн на гроші
Лента авиановостей