Росія представить літаки Су-35 і Су-32 на виставці INDO Defence-2014

Росія представить літаки Су-35 і Су-32 на виставці INDO Defence-2014

На найбільшій в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні виставці сучасних озброєнь INDO Defence-2014 російські організації представили найбільш перспективні види бойової техніки, повідомили в прес-службі Мінпромторгу.
 
У Мінпромторгу підкреслили, що "військово-технічне співробітництво внесе відчутний внесок у вирішення стратегічного завдання щодо збільшення товарообігу більш ніж в 1,5 рази до 2016 року між Росією та Індонезією".
 
Організатором російської експозиції виступила Держкорпорація Ростех. Зразки та інформацію про продукцію військового призначення представили «Рособоронекспорт», Уралвагонзавод, концерн ППО «Алмаз-Антей», Об'єднана суднобудівна корпорація (ОСК), компанія «Сухий» і Конструкторське бюро приладобудування (КБП).
 
«На виставці INDO Defence-2014 були представлені системи і комплекси ППО« С-300ВМ »,« Антей-2500 »,« Тор-М2Е »,« Тор-М2КМ »,« Бук-М2Е »і турельних установки« Комар »для переносних зенітних ракетних комплексів типу «Ігла», - повідомив подробиці Міністр промисловості і торгівлі РФ Денис Мантуров. - В Джакарту привезли новітній винищувач Су-35, а також Су-32 - експортний варіант недавно прийнятого на озброєння Су-34. ВМФ напевно зацікавлять дизельні підводні човни проекту 636, «Амур-950» і «Амур-1650». Цивільний сегмент представлений відомим літаком Sukhoi SuperJet 100 ».

Игровые путешествия, как способ проявления азарта Профессиональные материалы для ресничек Откройте для себя мир азартных игр в Pin Up Azerbaycan Сотрудничайте только с лучшими Максимально точная документация на каждое изделие
Лента авиановостей