Росія разом з Китаєм будуватимуть двигуни для Су-35

Росія разом з Китаєм будуватимуть двигуни для Су-35

Росія і Китай на авіасалоні в китайському Чжухаї можуть обговорити спільний проект на базі авіадвигуна 117с, яким оснащується новітній багатоцільовий винищувач Су-35, розповів на виставці Airshow Сhina 2014 заступник міністра промисловості і торгівлі РФ Юрій Слюсар

Про це передають РИА Новости.
 
Десятий ювілейний авіакосмічний салон Airshow Сhina 2014 відкрився у вівторок у китайському місті Чжухай, Росію представляють 47 виробників. В рамках виставки планується демонстраційний політ авіагрупи "Російські витязі".
 
"Ми сюди привезли макет нашого сучасного двигуна 117с для винищувача Су-35, - сказав заступник міністра. - Він тут багатьом цікавий, і є дуже багато охочих обговорити тему пов'язаних з цим спільних проектів".
 
Слюсар також висловив надію, що на ринках регіону буде затребуваний і другий двигун "ПД-14", який зараз проходить випробування в Росії. Він теж представлений на цьогорічному авіасалоні.

Опасность бытовой химии и альтернатива ее использованию Чудодейственный чистотел Лучший сервиc по заправке картриджей в Киеве Тренировочное оборудование для армрестлинга Какие игровые автоматы самые популярные в мире? Классика живет и побеждает!
Лента авиановостей