Пошуки зниклого боїнга продовжать

Пошуки зниклого боїнга продовжать

Влада Австралії має намір продовжувати пошук зниклого в березні літака авіакомпанії Malaysia Airlines, незважаючи на заяви одного з керівників перевізника про плани Малайзії оголосити лайнер офіційно "втраченим", говориться в заяві Координаційного центру пошуків (JACC).

Про це пише РІА Новости.
 
"Австралія продовжує керувати пошуком літака MH370 від імені Малайзії та зберігає прихильність своїми зобов'язаннями з надання необхідного сприяння в пошуку літака", - йдеться в заяві JACC.
 
Раніше, як зазначає агентство Рейтер, комерційний директор авіакомпанії Хью Данліві (Hugh Dunleavy) повідомив в інтерв'ю новозеландської газеті, що родичі пасажирів отримають компенсацію, як тільки влада "офіційно констатуює втрату" лайнера. Газета підкреслила, що влада Австралії і Малайзії, швидше за все, оголосять про втрату літака до кінця 2014 року.
 

Игровые автоматы, повествующие о загадочных существах Этапы строительства дома Плетені меблі для дому та дачі: переваги ротангу Где купить стильный ремешок для Apple Watch Официальные сайты онлайн-казино
Лента авиановостей