Сертифікований зліт на зниженій тязі двигуна літака Sukhoi SuperJet 100

Сертифікований зліт на зниженій тязі двигуна літака Sukhoi SuperJet 100

Компанія ЗАТ «Цивільні літаки Сухого» (ГСС) отримала Доповнення до Сертифікату типу, яке підтвердило можливість виконання літаком Sukhoi SuperJet 100 зльоту при зниженому рівні тяги двигунів. Про це повідомляє прес-служба ГСС.
 
«Можливість використання режиму, при якому двигуни працюють при менших обертах і зі зниженою температурою газів за турбіною, дозволяє знизити навантаження на двигун і забезпечити економію його ресурсу, що, в свою чергу, оптимізує витрати на технічне обслуговування літака», - зазначили в компанії.
 
Використання режиму зльоту зі зниженою тягою двигунів при експлуатації літака Sukhoi SuperJet 100 можливо в аеропортах зі злітно-посадковою смугою, що перевищує 2000 метрів. Випробування, були частиною програми вдосконалення літака Sukhoi SuperJet 100, проходили на території аеродрому «Раменське» в м Жуковському за участю досвідченого літака 95003. В рамках випробувань було виконано 22 польоту з різним рівнем тяги, також пояснили в компанії.

«М-Сервис» - качественный ремонт смартфонов в Одессе Активный отдых в домашних условиях Несколько важных советов тем, кто уже давно играет в онлайн-казино Жалюзи под размер от интернет - магазина с доствкой по РФ Игровые автоматы, которые объединяют интересный сюжет и оригинальные бонус туры
Лента авиановостей