У літака знаменитості під час польоту відірвалися двері

У літака знаменитості під час польоту відірвалися двері

Небезпечна пригода трапилась з лідером групи U2 Боно. Під час польоту, й уого літака відвалилася двері.

Про це повідомля The Daily Mail.
 
За словами видання, ніхто не постраждав. Однак весь багаж пасажирів випав під час польоту. На борту Learjet 60 знаходилися Боно і чотири його друга. Вони летіли з Дубліна до Берліна, коли приблизно через годину польоту почули дивний звук в хвостовій частині літака. Як виявилося, на висоті майже 2500 метрів відірвалася задні двері.
 
"Вони були вражені, але продовжили свій шлях і благополучно приземлилися в аеропорту Берліна", - розповіло джерело, близьке до музиканта. За словами прес-служби берлінського аеропорту, поліція проведе розслідування і дізнається, що сталося з літаком.
 
Боно перебував у літаку без решти учасників групи. Він вилетів в Берлін раніше церемонії BIM для зустрічі з німецьким міністром економічного співробітництва та розвитку Гердом Мюллером, відзначає видання.

Игра в виртуальном игровом клубе: без риска и потерь Быстрый и качественный перевод любой документации Только самые проверенные и качественные слоты Чем особенны игровые автоматы Новоматик Пультовая охрана от компании Венбест: реакция в несколько секунд
Лента авиановостей