Airbus назвала кращого експлуатанта A380

Airbus назвала кращого експлуатанта A380

Авіакомпанія вдруге удостоюється престижної премії Top Operational Excellence, яка щорічно вручається на міжнародному технічному симпозіумі Airbus. Симпозіум цього року відбувся в Бангкоку 19 листопада, повідомляє прес-служба авіакомпанії Korean Air.

"Корпорація Airbus проводить технічні симпозіуми для кожного типу повітряних суден раз на два роки. Премія Топ Operational Excellence вважається найпрестижнішою нагородою для авіакомпаній, що мають у своєму парку авіалайнери Airbus. Переможці премії визначаються за підсумками ретельного дослідження основних показників роботи авіакомпанії, у тому числі експлуатаційної надійності (точності дотримання розкладу) та утилізації повітряних суден", - зазначили в авіакомпанії.

Korean Air придбала перший А380 у червні 2011 року, випередивши інші авіакомпанії Кореї, і представила вражаючий показник точності дотримання розкладу, що склав 99,7%. Це означає, що тільки 0,3% рейсів були відкладені або скасовані в період з жовтня 2012 по вересень 2014 року. Експлуатаційна надійність є міжнародним показником точності виконання рейсів з урахуванням затримок і скасування рейсів. Вона визначається виходячи з процентного співвідношення рейсів, відправлених протягом 15 хвилин з моменту запланованого часу вильоту за розкладом. Чим вище показник експлуатаційної надійності, тим краще авіакомпанія справляється з експулатаціі повітряних суден, тим вища якість обслуговування літаків і ефективніше політика безпеки, також підкреслили в авіакомпанії Korean Air.

"Korean Air A380 мають найменшу кількість крісел салону серед авіакомпаній, що експлуатують найбільші у світі пасажирські авіалайнери. У трьох класах обслуговування налічується тільки 407 крісел. На нижній палубі авіалайнера розташовані 12 крісел Першого класу Космо Люкс і 301 крісло Економ-класу. На верхній палубі розташовуються 94 крісла Бізнес-класу Prestige Sleeper, що розкладаються на 180 градусів. Перша в світі бортова вітрина duty free, а також наявність трьох барів і лаунж забезпечують неперевершений рівень сервісу та комфорт авіаперельоту. Флот авіакомпанії Korean Air нараховує 155 повітряних суден, включаючи 10 авіалайнерів А380 , що здійснюють польоти зі столиці Республіки Корея Сеула в Нью-Йорк, Лос-Анджелес, Атланту і Париж", - уточнили в прес-службі авіакомпанії.

Невероятные азартные вояжи в интерактивном казино 777 Original Права кредиторов: нужно ли печься об их безопасности Большие возможности на Бетсити Инновационные телевизоры по доступной цене в Comfy Качественные детали для авто и услуги СТО
Лента авиановостей