В Росії авіалайнер здійснив вимушену посадку

В Росії авіалайнер здійснив вимушену посадку

За даними джерела агентства в авіадиспетчерських службах аеропорту Толмачево, причиною посадки став дебош, влаштований двома пасажирами, які «переборщили з вживанням спиртних напоїв».

«Літак Боїнг-737 здійснив посадку в аеропорту Толмачево. Протягом декількох хвилин наряду поліції був поданий трап, і буйні пасажири були зняті з рейсу», - розповіло джерело.

Після огляду літака техніками і дозаправки «Боїнг» продовжить політ до Москви.

За останній час відбулося чимало інцидентів, пов'язаних з російськими авіадебоширами. Учасник одного з найгучніших подій Сергій Кабальє в січні 2013 року на борту рейсу Москва - Хургада влаштував бійку з бортпровідників та пасажирами. Суд визнав його винним у спробі викрадення літака і засудив до трьох з половиною років в'язниці. Пізніше термін був скорочений до одного року і восьми місяців: Верховний суд Росії прийшов до висновку, що спроби викрадення літака не було, і 6 листопада 2014 Кабальє вийшов на свободу.

Для боротьби з цим явищем депутати Держдуми запропонували авіакомпаніям складати чорні списки бешкетників і не продавати їм квитки протягом п'яти років. Сенатори розробили законопроект, згідно з яким порушникам правил порядку в літаках буде загрожувати позбавлення волі на строк до 10 років.

Разработка сайтов профессионалами Как носить женские туфли на шпильке Ставки на спорт: как выиграть деньги у онлайн-букмекера Стратегии выигрыша на слотах Лучший отдых может быть только в Египте
Лента авиановостей