Wizz Air залишається в Україні

Wizz Air залишається в Україні

Як наголошується в заяві компанії, під час зустрічі в Мінінфраструктури голова Державіаслужби уточнив, що новий порядок дозволить авіакомпаніям зберегти поточні призначення на регулярні авіаперевезення, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Представники бюджетної авіакомпанії підкреслюють, що це все ж не усуває проблем, які держава створює для діяльності перевізників.

«Ми стурбовані тим, що вимога виконувати внутрішні рейси не дозволить нам розширювати нашу мережу доступних за ціною міжнародних перельотів», - підкреслили в компанії Wizz Air.

У компанії також повідомили про те, що вони досі не отримали відповіді чи голова Державіаслужби підписав призначення на здійснення перельотів з Києва в Рим, Барселону, Варшаву та Будапешт. Його підпису необхідні для того, щоб почати виконувати ці рейси.

Нагадаємо, у понеділок, 25 листопада представники української «дочки» угорського лоукостера Wizz Air заявили, що нові правила допуску авіакомпаній на маршрути, які вводить Київ, можуть зупинити розвиток або навіть спричинити закриття «Візз Ейр Україна».

Иммуностимуляторы в интернет-аптеке: принцип действия и когда нужно принимать Описание слота Book Of Ra Способы, экономящие бюджет производства Горный велосипед – почувствуй максимальный экстрим Pin-Up — казино с невероятным успехом
Лента авиановостей