Дрон вперше прирівняють до транспорту і зобов'яжуть реєструвати

Американський уряд змусить всіх власників безпілотних літальних апаратів реєструвати їх.

Дрон вперше прирівняють до транспорту і зобовяжуть реєструвати

Джерела в уряді США повідомили, що всі дрони, зокрема і аматорські, доведеться поставити на облік в Міністерстві транспорту (DOT) США протягом певного часу.

При придбанні безпілотника власник також зобов'язаний зареєструвати його у відповідних органах, як і будь-який інший транспортний засіб. Якою буде процедура реєстрації і яким чином поліція та спецслужби визначатимуть власника, поки невідомо.

Всі офіційні подробиці оприлюднять за декілька днів. Очевидно, така ініціатива влади пов'язана зі стрімким розвитком безпілотної авіаційної техніки і постійними випадками грубого порушення техніки безпеки з боку власників дронів.

Найчастіше дрони заважають не лише при пілотам пасажирських літаків, а й працівникам екстрених служб. А Федеральне управління цивільної авіації (FAA) США вже виписало штрафи на суму в 1,9 мільйона доларів за 65 польотів безпілотних літальних апаратів всупереч заборонам.

Вы не поверите: съемки НЛО с борта косм.аппаратов NASA

Вторичные гранулы ПЭТ оптом в России Поиск изящных светильников для Вашего дома Измерительная техника Testo Парка - отличный выбор для предпочитающих комфорт Как подобрать и забронировать отель в Буковеле для жилья и отдыха
Лента авиановостей