Страхуйте себе та будьте здорові!

Коли ми відпочиваємо нам властива безтурботність. Ми куштуємо екзотичні страви, занурюємося глибоко під воду, піднімаємося в гори та випробуємо різні екстремальні розваги. Можливі непередбачувані обставини під час відпочинку – погане самопочуття, загострення хронічної хвороби. Передбачливі туристи мають з собою аптечку. Але не завжди вона вирішує питання лікування. Тому питання вашого лікування за кордоном вирішує страховий поліс. Оформлення медичної страховки є обов’язковою умовою при отримані Шенгенської візи, або візи інших закордонних країн. Поліс медичного страхування передбачає наступні послуги: швидка допомога, лікувальні заклади які надають амбулаторну, або стаціонарну допомогу, медичне транспортування, стоматологічні послуги та інше. Страховий платіж по даному виду страховки залежить від строку дія договору, розміру страхової суми, та країни яку збираєтесь відвідати. Туристичне страхування покриває деякі додаткові ризики. Наприклад виконання травмонебезпечних робіт (будівельники, пілоти, водії), витрати пов’язані з активними видами спорту (гірські лижи, сноуборт, вітрильний спорт). До додаткових програм страхування належать збитки, заподіяні в зв’язку з втратою багажу, затримки рейсу, послуги адвоката та інше. Ви збираєтесь відпочити, чи відвідати друзів за кордоном – заздалегідь потурбуй про придбання страхового полісу. Самостійно розрахувати вартість медичного полісу та придбати даний поліс в системі онлайн ви можете звернувшись на сайт http://ugic.com.ua/turystychne-strakhuvannya/strakhuvannya-pry-podorozhi-za-kordon/.

Страхування життя – ваш оберіг!

Страхування життя і здоров'я це дуже важливе питання в наш час так як з усіх сторін підстерігають непередбачувані та неочікувані ситуації: пожежі, транспортні аварії, та інше. Також треба врахувати побутові проблеми: укус собаки в парку чи дворі, відкриті каналізаційні люки, відсутність освітлення на вулицях і під'їздах. Великі проблеми в зимовий час приносять не посипані піском і сіллю тротуари та дороги. Що призводить до травм та переломів різного ступеня тяжкості, які вимагають досить тривалого лікування і значних фінансових витрат. В наше століття глобального потепління навіть спека може стати причиною настання страхового випадку. Звернувшись на сайт http://ugic.com.ua/strakhuvannya-zhyttya-ta-zdorovya/strakhuvannya-vid-neshchasnoho-vypadku/ ви отримаєте кваліфіковану консультацію і допомогу у виборі страховки на всі випадки життя.

Помощь в организации прибыльного современного бизнеса Виртуальное пространство для настоящих геймеров В Омске «Прямая линия с Владимиром Путиным» состоится 15 июня Современное решение по увеличению эффективности работы Почва для клубники
Лента авиановостей