Росія хоче запровадити сепаратистський рух на Заході та Півдні

Росія хоче запровадити сепаратистський рух на Заході та Півдні

Дмитро Снєгирьов повідомив, що можливість припинення вогню в зоні АТО майже нульова.

За його словами, вогонь мав припинитися ще пару днів тому. Також громадський активіст заявив, що у його припинення вірить лише Голова держави Порошенко. «Який фанатично проштовхує цю ідею і момент продовження так званих мінських угод. Для української сторони вони фактично нічого не дають»,- заявив Снєгирьов.

Також активіст повідомив, що «ДНР» та «ЛНР» змушені сідати за стіл переговорів, бо стоять на порозі гуманітарної катастрофи.

За словами Снєгирьова, також на це їх підштовхує Росія.

Відомо, що лідер «ЛНР» заявив, про свою готовність повернутися до розмови про особливий статус. Мова йде про перебування цієї території в рамках України. «Таким чином Росія хоче повернути окуповані регіони, але на умовах федералізації. Вони хочуть законсервувати цю проблему і дати привід для інших регіонів. Це фактично сигнал сепаратиським рухам на Закарпатті, Буковині, Одещині",- заявив Снєгирьов.

Игровой зал с большим набором онлайн симуляторов Качественные ткани и швейная фурнитура для сумок и сумочной продукции недорого Быстровозводимые ангары от Winnerstroy Гостиница для кошек во время отпуска Обструктивный бронхит. Лечение
Лента авиановостей