Російські «козаки» і бойовики «Оплоту» вирішили стосунки

Російські «козаки» і бойовики «Оплоту» вирішили стосунки

Масштабний бій між цими угрупуваннями відбувся у Донецьку. Про це повідомляє координатор конструкторських груп українських безпілотників.

Конфлікт почався дорожньо-транспортною пригодою. Нива «козаків» зіткнулася з Chevrolet «оплотівців» на вулиці Петровського. Хто кому не вступив – невідомо, але зіткнення це закінчилося бійкою.

Алекс Нойт пише, що минуло й півгодини, як між базами козаків і «Оплоту», які знаходяться буквально в 100 метрах один від одного, почався бій із застосуванням автоматичної зброї та мінометів. Козаки, які розмістилися на 11-ій шахті, обстріляли АТП, де дислокований «Оплот». Сторони спочатку застосовували стрілецьку зброю, а після того, як в хід пішли міномети, обидві бази почала обстрілювати артилерія росіян, яка розміщується в районі 18-ої шахти».

Зі слів Нойта спочатку російська сторона мала на меті помирити дві сторони і відправила делегацію парламентарів. Раптом «козаки» і «Оплотівці» об’єднались та стрільбою загнали делегацію в балку. Після цього російська артилерія і відкрила вогонь.

Точної інформації про втрати з усіх сторін поки що немає.

Азартные приложения: джекпот в кармане Онлайн приключения с азартным уклоном Госпожа удача: заставь азартную даму улыбнуться Сайт AXA в Украине для ваших полезных завтраков и перекусов Электронная подпись для физлиц: преимущества использования
Лента авиановостей