Україна розпочала процедуру подання позову в Міжнародний суд ООН щодо порушення Росією антитерористичної конвенції

Україна розпочала процедуру подання позову в Міжнародний суд ООН щодо порушення Росією антитерористичної конвенції

Про це повідомив прем’єр-міністр України. Також Арсеній Яценюк повідомляв, що уряд України подав три позови до Європейського суду з прав людини проти Росії.

Петро Порошенко повідомив,що Україна відновила контроль на всьому адмінкордоні між Херсонською областю та Кримом. Раніше голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко повідомив, що російські військові відходять за межі Херсонської області в районі Арабатської стрілки.

Апеляційний суд Києва знизив суму застави з 365 до 97 тисяч гривень для генерала Генштабу України Віктора Назарова, якого звинувачують у службовій недбалості, що спричинила катастрофу літака Іл-76 над аеропортом у Луганську.

Канцлера Німеччини Ангелу Меркель восьмий раз поспіль обрали головою Християнсько-демократичного союзу. Проголосували більше 96,5% учасників. Більш високого результату Меркель вдалося досягти лише одного разу – 2013-го вона отримала підтримку майже 98% делегатів.

Останній французький заручник був звільнений з полону ісламістів. Серж Лазаревич перебував у полоні угрупування «Аль-Каїда» протягом трьох років. Президент Франції Франсуа Олланд повідомив, що більше немає французьких заручників у жодній країні світу.

Курсы валют НБРК на сегодня Оффшор в Новой Зеландии и дочернее предприятие в Украине - особенности Хороший выбор реле времени ВЛ Большой выбор качественных водяных фильтров разных типов Современные полезные советы и помощь домашним умельцам
Лента авиановостей