04.01.2018 11:58 

Готелі Львова – комфорт та високий рівень сервісу

Готелі Львова – комфорт та високий рівень сервісу

Львів – гостинне місто, в якому створені всі умови для веселого дозвілля та розваг! Населений пункт напрочуд гарний! Місто Лева може пишатися своїми численними історико-архітектурними пам’ятками, старовинними вуличками, чудовими рестораціями, кнайпами, «Майстернею шоколаду» та справжньою, запашною львівською кавою, яку можна спробувати в численних кав’ярнях. Не дивно, що місто привертає увагу туристів не лише з України, а й держав, що знаходяться по сусідству. Плануючи подорож до Львова, слід, першочергово, визначитися з житлом.

В обласному центрі гостям пропонують забронювати номер в готельно-ресторанному комплексі, мотелі, готелі та міні-готелі, гостьовому будинку, а також зупинитися в SPA-готелі та апарт-готелі, бутік-готелі та на базі відпочинку, обрати для ночівлі приватну садибу, будинок, віллу, квартиру. Можна орендувати готелі у Львові подобово, як в центрі міста, так і на його околицях. На готель Львова ціна за добу залежить від багатьох факторів – місцерозташування, зручності транспортної розв’язки, рівня комфортності, якості сервісу, додаткового спектра послуг.

Якщо Ви бажаєте оглянути в чарівному місті визначні пам’ятки, слід звернути увагу на готель Львова у центрі. Позитивні відгуки від туристів отримав готель «Відень», віддалений від «серця» міста на відстані дев’ятсот дев’яносто восьми метрів. Від нього, до знаменитого Оперного театру йти пішки всього п’ять хвилин, а до національного музею, Домініканського собору – десять хвилин.

В готелі нараховується двадцять одна кімната. Є різні категорії номерів – «стандарт», «напівлюкс», «стандарт двомісний Double», «стандарт двомісний Twin», «покращений». В ціну проживання в готелі входить сніданок. Також постояльці зможуть користуватися безмежними просторами віртуальної мережі, дивитися кабельні канали по плазмовому телевізорові. В усіх номерах комфортно перебувати, оскільки вони оснащені системою кондиціювання. В ванних кімнатах є фени та туалетні засоби. Смачні страви віденської кухні готують в готельному ресторані.

Варто також звернути увагу на тризірковий готель «Жорж» у Львові. Його побудовано в діловій та культурній частині міста Лева, навпроти монументу поету, вихідцю із Польщі – Адаму Міцкевичу. Недалеко від готелю розташована знаменита площа Ринок. В «Жорж» знаходиться конференц-зал, ресторан української, європейської кухні, а також вишукані номери різних категорій – «турист клас», «стандарт», «покращений», «преміум», «люкс». Інтернет передбачено в кожній кімнаті. Він безкоштовний. У вартість проживання в готелі включено сніданок.

Відмінні умови перебування та якісний, європейського рівня, сервіс гарантує тризірковий готель «Плазма» у Львові. Він знаходиться на проспекті Свободи, в центрі Старого міста. Від площі Ринок до готелю відстань становить триста метрів. Гостям пропонують заселитися в просторі номери, укомлектовані плазмовими телевізорами, в яких є доступ до віртуальної мережі інтернет. Вони обставлені англійськими меблями, оформлені в теплих тонах, мають власні ванні кімнати. Постояльці зможуть користуватися тапками, туалетно-косметичним приладдям. Гостю, який заселився в готельний номер, пропонують сніданок. Від «Плазми» до найближчого ресторану йти всього п'ять хвилин.

У центральній частині міста Лева, по вулиці Городоцька, поблизу собору Святого Юрія, розташований ще один чудовий тризірковий готель «Едем». В ньому нараховується двадцять номерів. Гостям сподобається комфортний, двомісний номер категорії «стандарт», в якому є телефонія і доступ до безкоштовного Wi-Fi. Також гості можуть обрати номери категорій «напівлюкс» та «люкс». В вартість проживання в готелі включено сніданок, користування безкоштовним паркінгом. Всі номери, без винятку, укоплектовані LCD-телевізорами, сейфами, міні-барами, фенами. На першому поверсі готелю «Едем» працює ресторан європейської та української кухні.

«Престиж» – чудовий тризірковий готель, що знаходится у Львові по вулиці Ярослава Мудрого. Номерний фонд складають десять кімнат категорій «стандарт», «напівлюкс» та «люкс». Номери зручні для проживання. Вони оснащені кондиціонерами, телевізорами з кабельними каналами, якісними меблями. Постояльці зможуть користуватися інтернетом безкоштовно. Для авто, біля готелю, облаштовано стоянку. Харчуватися гості зможуть в ресторані-барі, в меню якого представлені страви європейської кухні.

Львів подарує туристам море задоволення та безліч приємних вражень, а готелі порадують високим рівнем комфорту та якісним обслуговуванням!

Выбираем качественные окна Как новичку в игральные автоматы играть онлайн бесплатно Неотразимый букет доставим к вашему порогу Все о кредитах онлайн в Украине Прожекторы для качественного освещения
Лента авиановостей