14.12.2020 16:02 

Підшипники корпусні UCP на лапах

Корпусний підшипник UCP - один з різновидів підшипників кочення, який отримав дуже широке поширення завдяки своїм перевагам : можливості працювати при високих швидкостях обертання та в умовах значної вібрації й агресивного середовища.

Встановлюються підшипники такого типу в корпусі, що й пояснює їх назву. Корпус може виготовлятися із кількох різних матеріалів: сірого чавуну, листової і нержавіючої сталі, термопласта. Матеріал підбирається в залежності від планованих умов експлуатації.

Корпусні підшипникові вузли поставляються в зібраному вигляді і повністю готові до встановлення. Внутрішній простір підшипника заповнений спеціальним пластичним мастилом, яке не потребує заміни на повний термін служби даного вузла в тому випадку, якщо експлуатація відбувається при стандартних умовах.

При підвищеній робочій температурі, а саме понад 70 °С, або експлуатації в умовах доволі високої вологості, потрібно регулярно змащувати рухомі частини підшипникового вузла. Отворів для змащення налічується чотири, всі вони розташовані по різні боки підшипника, що й полегшує процес введення нового мастила і виходу старого.

Особливостями підшипників такого типу є:
1. Монтаж не вимагає ніяких спеціальних пристроїв і обладнання
2. Призначений для промислового використання в стандартних і складних умовах
3. Надається в зібраному вигляді
4. Існує безліч різноманітних конфігурацій виконання корпусу, що підходять під будь-яку конструкцію і опору

Для встановлення підшипників UCP на лапах виготовляють спеціальні вузли, які захищають продукт від перекосу. А ось якби були використанні звичайні підшипники, то перекосу, у більшості випадків, не уникнути. Завдяки конструкції та якісним характеристикам, підшипники такого типу знайшли своє застосування у будівельному та промисловому обладнанні. У цілому, можна сказати, що легка промисловість і будівництво ніяк не можуть обійтися без корпусних моделей саме цієї серії.

Інтернет-магазин «Термополіс» пропонує широкий асортимент корпусних підшипників типу UCP на лапах від провідних вітчизняних і зарубіжних виробників. Наша продукція відрізняється високою якістю товарів та привабливою й доступною ціною.

Якщо у Вас виникли певні неспростовані запитання, команда кваліфікованих фахівців інтернет-магазину «Термополіс» обов’язково допоможе розібратися і прийняти остаточне рішення.

Покупаем парфюмерию в интернет магазине «FRAGRANCY» Казино Император — значительный ассортимент развлечений Уход за волосами: краски для волос Горячие экскурсии в Египет из Одессы Выбираем и готовим говядину
Лента авиановостей