20.02.2021 22:33 

Універсал Банк в Україні – надійність банківських вкладів

Універсал Банк в Україні – надійність банківських вкладів

Депозити в Україні можна оформити в сучасному банку Universal, який є членом ФГВФО. Банк має високий кредитний рейтинг за відміткою uaAA. Сучасний банк підтвердив свою надійність та ефективність. На ринку України банк Універсал працює 20 років. Нещодавно став партнером проекту Fintech Band – IT компанії, яка надає маркетингові та операційні послуги банкам України. Банк пропонує клієнтам відкрити депозит в україні або ощадний рахунок на термін до 5 років.

Депозити фізичним особам

Фінансова установа Універсал пропонує депозити для фізичних осіб з можливістю поповнення або повернення вкладів. Клієнт може щомісячно отримувати виплати відсотками. Вклади робляться в євро, доларах, гривнях. Актуальна пропозиція для фізичних осіб – депозит «Святковий». По цій послузі за перші 45 діб ставка отримується на рівні 12,5%. Далі, для наступних 45 діб процентна ставка зростає і становить 13,5%. Останні 45 діб на депозиті фізичної особи діє ставка 14,5%. Для відкриття рахунку через «чат-бот» мінімальна сума становить 1 тисячу гривень. Через відділення банку – 5 тисяч гривень.

Універсал Банк – поширена фінансова установа, яка ввійшла до ТОП-5 номінації «Вибір населення». Банк регулярно проводить для своїх клієнтів спеціальні акції та розіграші. Інформацію про такі заохочення можна знайти на офіційному сайті банку.

Онлайн-послуги Bank Universal

Щоб клієнтам було зручно, банк надає їм можливість проводити фінансові операції цілодобово. Інтерфейс офіційного сайту зручний та зрозумілий. На сайті проводяться наступні онлайн-послуги:

  • Інтернет банкінг для юридичних осіб;
  • Інтернет банкінг для фізичних осіб;
  • SMS банкінг.

Перша послуга розрахована на підприємців та власників бізнесу. При цьому абонентська плата відсутня. Клієнт може проводити операції, перебуваючи в будь-якій території. Система може контролювати підозрілі платежі, перевіряти їх. Це допоможе уникнути шахрайства.

Фізичні особи за допомогою інтернет банкінгу можуть виконувати фінансові операції віддалено. При цьому абонентська плата відсутня, як і необхідність підключатися до Java. Користування сервісом передбачено цілодобово.

СМС-оповіщення допомагає проводити операції з поповнення картки через банкомат Універсал банку. Також можна знімати гроші, оплачувати послуги та товари.

Універсал Банк має свої відділення та філії по всьому Києву, Львові, Харкові, Дніпрі та Борисполі. Для вирішення питань клієнт може подзвонити фахівцям банку на гарячу лінію.

Высококачественные мужские и женские рюкзаки Игровые автоматы на зимнюю тему: Arctic treasure Автоматизация ресторана: прозрачный бизнес без издержек Идеальный подарок - цепочка или колье из драгоценного металла Какой рекламный ролик заказать для компании: торговый или имиджевый?
Лента авиановостей