Багаж став губитись в двічі рідще

Багаж став губитись в двічі рідще

У 2013 році неправильно оброблялося 6,96 одиниці багажу на тисячу пасажирів, що є кращим показником за останнє десятиліття, йдеться в звіті SITA Baggage Report компанії SITA.

10 років тому показник "втрат" багажу був вищий у два рази. У порівнянні з 2012 роком число неправильно оброблених сумок на тисячу пасажирів зменшилася на 21,2%. Це дозволило авіакомпаніям скоротити витрати на пошук речей і компенсацію пасажирам на 19,9%.

Неправильно оброблений багаж в 2013 році

У 2013 році пасажири заявили про 21,8 млн. випадків неправильної обробки багажу. Число затримок склало більше 81% від цієї кількості. Основною причиною затримок доставки багажу стали помилки при його обробці на транзитних рейсах.

На них, за даними SITA, доводилося 45% всіх випадків затримок або приблизно 9 млн. одиниць багажу в абсолютному вираженні. Це на 23,2% менше, ніж 2012 році.

Поліпшити якість обробки багажу в останні роки вдалося завдяки підвищенню надійності обміну повідомленнями, які забезпечують розпізнавання багажу до його прибуття в аеропорт на рейсах з коротким часом стиковки.

Крім того, важливу роль в цьому питанні зіграли вдосконалення процедури завантаження багажу в літак з ізоляцією транзитного багажу від основного, а також використання ключовими фахівцям "розумних" мобільних пристроїв, таких як планшети.

Азартный мир сделает Вас миллионером Азартные приложения: джекпот в кармане Игровой клуб – построй свое будущее! Гостиничный комплекс «Измайлово» Каким будет будущий HTC 11 (HTC Ocean)
Лента авиановостей