Страйк пілотів Lufthansa мало торкнеться України

Страйк пілотів Lufthansa мало торкнеться України

Триденний страйк пілотів Lufthansa, яка пройде з 2 по 4 квітня, торкнеться тільки два напрямки з України - Київ-Мюнхен і Київ-Франкфурт.

Рейси Донецьк-Мюнхен і Львів-Мюнхен будуть виконуватися за розкладом, тому що фактичним перевізником на маршрутах є Lufthansa Cityline, пілоти якої не будуть страйкувати.

На спеціальній сторінці свого сайту Lufthansa опублікувала список скасованих рейсів. У нього включені 13 рейсів з Києва. Пасажири, які повинні були ними летіти, можуть запросити повне повернення, зміну дати вильоту або маршруту.

За словами пасажирів, після звернення в колл-центр їм запропонували альтернативні маршрути з використанням членів Star Alliance, в який входять Austrian Airlines, LOT і Turkish Airlines, літаючі з міст України.

За даними Lufthansa, страйк пілотів профспілки Vereinigung Cockpit (VC) призведе до скасування 3800 рейсів і торкнеться 425000 пасажирів. Це один з найбільших страйків персоналу за всю історію німецького авіаперевізника. Одна з основних вимог пілотів - підвищення заробітної плати.

Все самые передовые интернет-игры Огромный выбор кожгалантереи от производителя качественной продукции Тысячи рабочих вакансий по всей Украине Обзор официального казино Риобет Великое множество игровых слотов в известном клубе
Лента авиановостей