Під час посадки у Boeing 757 відмовили гальма

Під час посадки у Boeing 757 відмовили гальма

Під час посадки в Астані у літака Boeing 757 авіакомпанії Скат відмовили гальма лівої стійки шасі, що призвело до пошкодження всіх чотирьох коліс і задимлення, повідомила прес-служба аеропорту.

Інцидент стався в 4:10 ранку за місцевим часом (00:10 за Києвом). "На борту літака знаходилися дев'ять членів екіпажу, 171 пасажир (122 дорослих, 49 дітей), ніхто з них не постраждав. Всі служби аеропорту були приведені в готовність", - йдеться в повідомленні аеропорту.

Евакуацію пасажирів провели на місці зупинки літака на стерновій доріжці. Розслідуванням інциденту займатиметься спеціальна комісія, створена міністерством транспорту і комунікацій Казахстану.

За попередніми даними, озвученими міністерством, під час посадки літака сталося мимовільне гальмування лівою візки основного шасі. Літак зупинився на злітно-посадковій смузі без відхилення від курсу посадки.

Развивающий портал для детей и их родителей Устранение монополии на калийные удобрения в России Онлайн-клуб для любителей рисковать Быстрый и легальный способ получения кредита Казино Золотой Кубок — выгодное времяпровождение
Лента авиановостей