Авіакомпанія AirAsia вибачилась за безтактність

Авіакомпанія AirAsia вибачилась за безтактність
Керівництву AirAsia - найбільшої в Південно-Східній Азії бюджетної авіакомпанії - довелося вибачитися за нетактовність, допущену в опублікованій в бортовому журнал статті, повідомляє Associated Press. У матеріалі, який можна було прочитати вже після пропажі «Боїнга» Malaysia Airlines, пасажирів переконували, що їх літак «ніколи не загубиться».
Виконавчий директор AirAsia Камарудін Меранун (Kamarudin Meranun) у суботу, 5 квітня, був змушений висловити «глибоке співчуття і каяття» у зв'язку з публікацією матеріалу. У повідомленні, поширеному через соціальні мережі, топ-менеджер повідомив , що журнал був виданий за кілька місяців до трагедії з лайнером Malaysia Airlines, який не можуть знайти вже чотири тижні. Буклет оперативно прибрали з борту літаків, а співробітників редакції покарають за помилку, яка могла заподіяти емоційний біль родичам або друзям пасажирів зниклого «Боїнга», пообіцяв він.
У що стала "cкандальною"статті містилася фраза: «Підготовка пілотів у AirAsia ведеться безперервно і дуже ретельно. Можете бути впевнені, що капітан добре підготовлений і ваш літак ніколи не загубиться ». На недоречну після трагедії в Індійському океані формулювання звернув увагу один з пасажирів авіакомпанії, який у своєму Twitter виклав фотографію фрагмента тексту.
Boeing 777-200 компанії Malaysia Airlines, що вилетів з Куала-Лумпура в Пекін, зник з радарів в ніч на 8 березня. На борту літака знаходилися 239 чоловік. Пошуки лайнера, в тому числі його бортових самописців, поки результатів не дали. Проте, як заявив у суботу міністр оборони Малайзії Хішамуддін Хусейн (Hishammuddin Hussein), пошуково-рятувальна операція продовжиться «з певною інтенсивністю», пише Associated Press . «Ми будемо і далі концентрувати наші зусилля на пошуках повітряного судна», - додав він.
Космолот казино-онлайн на гроші Мир египетских приключений Cyprus Airways: Новые высоты в авиационной индустрии Как перевезти вещи в Польшу? Недорогой телевизор на кухню: почему это KIVI со Smart TV?
Лента авиановостей