Mexicana de Aviacion оголошена банкротом

Mexicana de Aviacion оголошена банкротом
Мексиканська компанія Mexicana de Aviacion, яка була одним з найбільших авіаперевізників країни, оголошена банкрутом. Як повідомили ІТАР-ТАСС в Раді по судових справах, це рішення передбачає накладення арешту на власність компанії. У серпні 2010 року Mexicana de Aviacion призупинила діяльність через борг більш ніж в 800 млн доларів.
Компанія "позбавляється можливості управляти майном і використовувати свої права на нього", заявили представники Ради, доручивши міністерству зв'язку і транспорту призначити адміністратора, якому належить займатися улагоджуванням проблем з кредиторами.
Після того, як компанія припинила операції, в країні проводився конкурс, метою якого було здійснення реструктуризації заборгованості фірми і пошук кредиторів, бажаючих посприяти у вирішенні гострої кризи. Протягом трьох років кілька власників великих капіталів проявили інтерес до порятунку компанії, проте жоден з них так і не зробив реальних кроків у цьому напрямку.
Після припинення роботи Mexicana de Aviacion, штат якої налічував 8 тис людей, співробітники компанії часто проводили маніфестації - вони вимагали від влади вжити заходів щодо її порятунку від банкрутства. Проте представники уряду неодноразово заявляли, що не мають наміру використовувати бюджетні кошти для вирішення фінансових проблем авіаперевізника.
Mexicana de Aviacion була створена в 1921 році. Компанія здійснювала рейси всередині країни, а також у країни Північної, Південної та Центральної Америки і Європи. Її авіапарк налічував більше 100 лайнерів.
Лестницы на чердак Транспортировка грузов в контейнере по железной дороге Международные перевозки грузов высшего качества Пути разрешения проблемы задолженности перед банковской системой Грузоперевозки на «Газели»: удобно, быстро и недорого
Лента авиановостей