Мера Кличко помітили в "лоу-кості"

Мера Кличко помітили в

Декілька днів Віталій Кличко провів на з'їзді партії "Християнський демократичний союз", яку очолює Ангела Меркель. Через це ним була пропущена остання сесія Київради.

Віталій летів рейсом Кьольн-Лондон. Це спостерігали десятки людей - ннадиво, Кличко вирішив зекономити на переїзді в Україну, і вибрав для перельоту дешевого авіа-перевізника.

Колишній прес-аташе посольства Грузії в Україні Бачо Корчилава написав на своїй сторінці в одній із соціальних мереж: «Багато чиновників люблять розповісти історії про те, як вони літають економ-класом і ходять через звичайний вихід в аеропортах».

- Ну і я розповім. Це рейс Кьольн-Лондон, low-budget автокомпанії EasyJet, мер Кличко летить на цьому рейсі. Чекає, поки ввійдуть всі пасажири, тому що в "лоу-костах" не всі легко поміщаються. Він зміг розміститися тільки після того, як всі сіли, і то в першому ряду біля виходу. В інший ряд просто не вліз би.- сказав Бачо Корчилава.

Також відомо, що Віталій кличко був без охорони.

Люди в соцмережах відреагували на фото Віталія Кличка, що скромно стоїть у черзі дивлячись на плеєр, одягнутий в куртку та джинси.

Уход за волосами: краски для волос Быстрая и качественная циклевка полов в Минске Где можно купить качественный фреон в Казахстане ВВС России Где пообедать и дождаться самолета в аэропорту?
Лента авиановостей