Через закриття Дніпропетровського аеропорту «Дніпроавіа» може оголосити про банкруцтво

Через закриття Дніпропетровського аеропорту «Дніпроавіа» може оголосити про банкруцтво

Авіакомпанія «Дніпроавіа» до кінця поточного року може оголосити про банкруцтво у зв’язку з закриттям Дніпропетровського аеропорту і неможливості роботи авіакомпанії.

Авіакомпанія повідомляє, що рішеннями Державіаслужби від 28 листопада і від 12 грудня про заборону польотів між Дніпропетровськом і Москвою і про заборону польотів з аеропорту "Дніпропетровськ" повністю паралізовано робото "Дніпроавіа". Авіакомпанія, яка досі виконує міжрегіональні українські перевезення, ще до нового року змушена буде оголосити про банкрутство. Без роботи залишаться 400 працівників із середньою заробітною платою в 15 тис. грн.

Як відомо, аеропорти закриті з питань безпеки.

Раніше компанія "Дніпроавіа" входила в альянс "Українська авіаційна група", пов'язаний з групою "Приват" (Дніпропетровськ) разом із авіакомпаніями "Аеросвіт" (Київ) і "Донбасаеро".

Де застосовуються осередки для зберігання речей і сумок Огромный выбор качественной и современной обуви Азартные игры: зарабатывай, не выходя из дома! Самая обширная коллекция щедрых игр в сети: зайди и победи! Виртуальные развлечения: посети волшебный мир в любое время
Лента авиановостей