Путівки українців перерахували за новим курсом

Путівки українців перерахували за новим курсом

Туристичні компанії в дні, коли курс долара виріс незвично високо, не могли купити валюту, щоб розплатитися із зарубіжними готелями. Оператори вживають ряд заходів, щоб вижити і хоч якось заробити.Тепер у них можна купити пляжний відпочинок на літо, де п’ятизірковий готель йде за ціною чотирьох-тризіркового. Також турфірми щосили пропонують кредити на відпочинок.

За словами керівника центру туристичної інформації Володимира Цурука, щоб хоч якось вижити не втрачаючи клієнта, який і так насилу може оплатити відпочинок, туркомпанії тепер набагато частіше пропонують купувати путівки в кредит.

Відомо, що такі пропозиції були і раніше, але тепер це набагато частіше, щоб люди могли відпочити, а розплатитися – протягом 3-6 місяців. Також цього року безпрецедентно рано почали пропонувати відпочинок на літо, причому з величезними знижками. можна зараз купити хороший п’ятизірковий готель за ціною тризіркового. Це вигідно фірмам в таких умовах – вони зберуть хоч якісь гроші заздалегідь, а також закордонні готелі дають великі знижки. Тому вони можуть вкластися і купити долар протягом декількох днів, щоб розплатитися і не бути в збитку.

Rox casino — классические игровые автоматы с джокером Быстрый обмен вещами на givarec.com Анализ крови экспресс Горный тур по Турции Как играть и не проигрывать, а зарабатывать деньги
Лента авиановостей