Канада купить п'ятий літак Globemaster

Канада купить п'ятий літак Globemaster

22 декабря, AEX.RU – Королевские ВВС Канады купят пятый военно-транспортный самолет Boeing CC-177 Globemaster, заявили в Минобороны Канады. Об этом сообщает Lenta.ru со ссылкой на Jane's.

Орієнтовна вартість літака оцінюється в 357 мільйонів доларів. Ще в 25,9 мільйона доларів обійдуться 12 років технічного обслуговування.

За підрахунками військових, з п'ятим Globemaster у канадських ВВС звільниться для екстрених потреб відразу три літаки. Американські транспортники Канада використовує як для операцій на території країни, так і, наприклад, для перекидання сил в Кувейт для протистояння бойовикам «Ісламської держави».

У квітні 2014 Boeing оголосив про припинення виробництва С-17 в середині 2015 року. Раніше компанія збиралася згорнути будівництво цих транспортників до кінця 2015 року. Як повідомлялося, на конвеєрі Boeing залишилося 15 літаків, що не знайшли покупця.

Обзор официального казино Риобет Справедливая и честная рулетка в самых популярных играх Выбрать отель в Евпатории онлайн Новые телевизоры со сверхкачественным изображением Экстренная помощь яблочным девайсам
Лента авиановостей