У Росії стрімко розвивається бізнес-авіація

У Росії стрімко розвивається бізнес-авіація

Хоча багато хто до цих пір вважає бізнес-джет атрибутом розкоші, насправді попит на послуги ділової авіації зростає все більше, особливо серед корпорацій і приватних підприємців.

Замовлення літака - дуже зручна послуга в ситуації, коли необхідно відправитися на ділову зустріч в іншу країну, яка триватиме всього пару годин.

Дані експертів повністю збігаються з поточною динамікою в світі, згідно з якою розвиваються авіаційні ринки (Китай, СНД, країни Близького Сходу) є головним рушієм розвитку авіаіндустрії. Так як в країнах СНД недостатньо розвинена маршрутна мережа комерційних авіакомпаній і в основному вона обмежується великими центрами, успішні підприємці все частіше вдаються до послуг ділової авіації. Залежно від розміру і віку бізнес-джета, його зміст може коштувати від 700 тис. До 4 млн. Доларів на рік. Навіть маленький літак Cessna 172 за льотну годину набирає операційних витрат на 100-200 доларів. Операційні витрати Gulfstream G550 можуть досягати 4200 доларів за льотну годину.

Первая украинская международная доставка цветов Лучшие игровые автоматы от качественных производителей Обзор смартфона ZTE Blade A520 Большой выбор услуг для жителей Киева и ближайших городов Купить летнюю резину бу в отличном состоянии
Лента авиановостей