Перший літак Boeing Dreamliner 787 доставлений в Азербайджан

Перший літак Boeing Dreamliner 787 доставлений в Азербайджан

Boeing і авіакомпанія «Азербайджан Хава Йоллари» оголосили про поставку перевізнику його першого 787 Dreamliner. Літак зіграє ключову роль в реалізації стратегічного плану азербайджанського перевізника по розширенню його далекомагістрального пасажирського парку.

Ця поставка дозволить «Азербайджан Хава Йоллари» стати першим експлуатантом 787 на території СНД.

«Ми дуже раді поставці цього революційного літака, який допоможе" Азербайджан Хава Йоллари "підвищити конкурентоспроможність як на регіональному, так і на міжнародному ринках», - заявив президент авіакомпанії «Азербайджан Хава Йоллари» Джахангир Аскеров.

787 - це сімейство високотехнологічних і надефективних повітряних суден з новими характеристиками. На додаток до можливості використання лайнера середньої розмірності на далекомагістральних маршрутах, 787 забезпечить «Азербайджан Хава Йоллари» хороші показники паливної ефективності та екологічності за рахунок зниження витрати палива і шкідливих викидів на 20% порівняно з літаками, які модель 787 покликана замінити, заявили в компанії.

Вулкан Старс играть на биткоины уже тоже можно Япония будет судиться с компанией Apple Каким бывает зимний сад Современная клиника эстетической стоматологии в Москве Архитектура Москвы: старинные и современные шедевры
Лента авиановостей