В Новосибірськ прилетів рідкісний для Росії французький вертоліт

В Новосибірськ прилетів рідкісний для Росії французький вертоліт

Московське представництво міжнародної компанії Airbus Helicopters (Франція - Німеччина) поставило в Новосибірськ новий французький вертоліт ЄС 130 Е2.

Як повідомили в Airbus Helicopters, вертоліт прибув до Новосибірська за приватним замовленням і перебуватиме на базі вертолітного клубу «РосІнсталАвіа».

Модель вертольота ЄС 130 Е2 - представник найпопулярнішої у світі лінійки легких вертольотів сімейства Ecureuil і нова модифікація моделі ЄС 130 В4. Він може застосовуватися в будь-яких кліматичних і погодних умовах. Максимальна швидкість - 287 км / год, дальність польоту - 616 км, тривалість польоту - 4 години, а кількість осіб, яких може перевезти модель - 6 осіб (без пілота). За даними сайту Heli Club, ціна цієї моделі вертольота перевищує 3,3 млн євро.

Хто конкретно замовив вертоліт, в компанії розголошувати відмовилися, лише уточнивши, що в Росії є ще 2 таких вертольота, які знаходяться у розпорядженні однієї з приватних московських компаній і використовуються для корпоративних перевезень. Ведуться переговори з іншими приватними компаніями на поставку в Росію цих вертольотів.

«Ми забезпечуємо базування, професійне управління і технічне обслуговування, а власнику залишається тільки отримувати задоволення від польотів на цьому чудовому вертольоті», - зауважив виконавчий директор «РосІнсталАвіа» Андрій Болок.

Век живи – век играй Смотрите лучшие обзоры на авто Игровые автоматы, повествующие о возможностях автомобилей и их строении Как обеспечить законность сделки с коммерческой недвижимостью Лучший игровой портал для продуктивного гемблинга Вулкан
Лента авиановостей